NAPOMENA

Notrax

Privatna korporacija značajno je narasla od svojih skromnih početaka 1948. godine, kao Superior Manufacturing Group, mala obiteljska tvrtka koja još uvijek ima sjedište u Chicagu. Justrite Safety Group upravlja pogonima u Mississippiju i Illinoisu u Sjedinjenim Državama i Barendrechtu u Nizozemskoj. Sada, kao dio Justrite Safety Group, ističemo se u dizajnu i proizvodnji protuumornih i sigurnosnih prostirki za industrijske i komercijalne primjene.

Proizvodi Notrax ® prodaju se na globalnoj razini putem naše pouzdane distribucijske mreže stručnjaka za matiranje, koji djeluju u nišnim segmentima ergonomije, čišćenja i higijene, zdravlja i sigurnosti, industrijskih dobavljača, stručnjaka za instalaciju i mnogih drugih.

Justrite Safety Group EMEA BV, prije poznata kao Superior Manufacturing Group Europe BV, osnovana je 2000. godine kao vrata prema Europi, Rusiji, Skandinaviji i Bliskom Istoku i Africi. Od naših 8.000 kvadratnih metara objekata u Barendrechtu, Nizozemska, Justrite Sigurnost Grupa EMEA izrađuje, završava ili prilagođava sve NoTrax® proizvode. Naši su proizvodi uvijek na zalihi, a uz naše LEAN operacije, možemo poslati svoje narudžbe u roku od 24 sata za distribuciju širom svijeta.

Usko surađujemo s našim distributerima Notrax® kako bismo povećali posao prostiranja. Uz obuku o proizvodima za razmjenu stručnosti o tome kako pomoći kupcima da odaberu najbolju prostirku za svoje radno okruženje, kao i posjete web mjestu i povratne informacije kupaca koji pružaju neprocjenjive informacije našem inovacijskom timu kako bi kontinuirano poboljšao proizvode ili dizajnirao nove proizvode.

TuffTrak

TuffTrak Ground Protection Solutions zaživjela je kad je osnivač Iain Brown vratio kuću u vlasništvo kako bi osnovao Zigma Ground Solutions još 2007. Danas je tvrtka sa sjedištem u Stanstedu preimenovana u TuffTrak preuzimajući ime iz svoje privremene robne marke privremene podloge na cesti. Kao dizajneri, proizvođači i dobavljači rješenja za privremeni pristup i zaštitu tla, težimo da našim kupcima pružimo inovativne proizvode „najbolje u klasi“ koji u svakom trenutku pružaju najvišu razinu izvedbe, vrijednosti i sigurnosti. Predani smo osiguravanju da naši proizvodi udovoljavaju neprestano promjenjivim i zahtjevnim uvjetima u građevinarstvu, transmisiji, obnovljivoj energiji, nafti i plinu, infrastrukturi, radu na zemlji i u slobodno vrijeme. Specijalist za izvođenje privremenih staza i zaštite tla pri premještanju teške opreme preko mekog ili osjetljivog tla. Vlastiti tim tvrtke TuffTrak dizajnira proizvode koji uključuju TuffTrak ST koji podržava opterećenja do 150 tona. Proizvodi tvrtke TuffTrak pretežno su izrađeni od recikliranih materijala, a koriste ih tvrtke poput Nacionalne mreže i Agencije za okoliš. Od svoje baze u Velikoj Britaniji, izvoz u Ameriku, kontinentalnu Europu, Bliski Istok i Australiju pomogao je porastu prometa od 2013. godine što je dovelo do njegovog stjecanja kasnije 2015. Zigma Ground Solutions započeo je s jednostavnom vizijom: biti dinamična i rastuća organizacija posvećena spašavanje života i zaštita imovine isporukom inovativnih sigurnosnih proizvoda. Ta vizija i danas pokreće TuffTrak. Našom linijom proizvoda za zaštitu tla, TuffTrak je stvorio pouzdana sigurnosna rješenja na zemlji za naše kupce. Tržišni lider na području privremenih pristupnih cesta i rješenja za zaštitu tla. Predani smo stvaranju kvalitetnih proizvoda i isporučivanju najviših razina izvedbe, kvalitete i vrijednosti. Marka TuffTrak® postala je vodeći proizvođač najveće palete privremenih prometnica, proizvoda za zaštitu tla i travnjaka. Kao dio naše predanosti pružanju kvalitete i izvedbe, igramo aktivnu ulogu u osiguravanju da naši kupci iskoriste najbolje od naših proizvoda. Naš se uspjeh temelji na osluškivanju i odgovaranju na specifične zahtjeve i probleme naših kupaca, jer im nastojimo pružiti vrijednost i inovativno rješenje. Razumijemo da je privremeni pristup i zaštita tla najvažnija, brzina postavljanja je presudna i standardi trajnosti moraju udovoljavati najtežim i najekstremnijim radnim uvjetima. Odvajamo vrijeme da u potpunosti razumijemo jedinstvene zahtjeve naših kupaca za njihov projekt, uzimajući u obzir tlo i vremenske uvjete, kao i raspon vozila, gradilišta ili pogona i osoblja uključenog u njihov projekt

Justrite

Od 1906. godine Justrite je prepoznat kao lider u industriji sigurnog upravljanja zapaljivim tekućinama i drugim opasnim materijalima. Danas naši proizvodi uključuju sigurnosne ormare i velike otvorene zgrade za skladištenje, sigurnosne posude i spremnike za laboratorijske i industrijske primjene, zaustavljanje izlijevanja, sekundarno zadržavanje izlijevanja, sigurnosne tuševe i sredstva za pranje očiju / lica, opremu za rukovanje plinskim bocama i niz prilagođenih inženjerskih rješenja.

Justrite Safety Group je rastuća obitelj tvrtki za industrijsku sigurnost. Zajedno štitimo radnike, radna mjesta i okoliš sveobuhvatnim nizom industrijskih sigurnosnih rješenja. Sve tvrtke iz portfelja Justrite Safety Group ujedinjuje duboko znanje o sigurnosti, dugogodišnje iskustvo i predanost zaštiti ljudi, imovine i planeta.

U Justrite Safety Group sve započinje sa sigurnošću. Surađujemo s kupcima kako bismo bolje razumjeli, predvidjeli i sustavno se bavili sigurnosnim izazovima s kojima se svakodnevno susrećete. Naši će stručnjaci pregledati cijelu vašu operaciju, utvrđujući kako vas uskladiti i zadržati tamo. Naša je misija identificirati ranjivosti na radnom mjestu i voditi kupce u stvaranju ekosustava sigurnosti – tako da vaš tim može raditi s povjerenjem.

Accuform

Više od 40 godina Accuform nastoji usavršiti sigurnosne znakove, proizvodne procese sigurnosnih naljepnica i sigurnosnih naljepnica, sigurnosne postupke, poštivanje okoliša i strategije distribucije.

U svijetu identifikacije sigurnosti proizvodnih pogona nastavljamo se suočavati s izazovima stvarajući inovativna rješenja proizvoda koja stvaraju kulturu posvećenu sigurnosti od prednjih vrata do stražnjeg pristaništa. Kroz stručnost i domišljatost popločujemo budućnost identifikacije sigurnosti objekata jedan po jedan inovativni proizvod.

Accuform, koji je prvenstveno poznat kroz svoju povijest kao proizvođač “prilagođenih znakova”, nastavlja se širiti zahvaljujući posvećenoj radnoj snazi ​​i kvalitetnoj liniji proizvoda.

Poznat po naprednim tehnologijama i najmodernijim objektima, Accuform se pozicionira da obrađuje gotovo sve potrebe identifikacije koristeći razne tehnologije digitalnog tiska koje su, u nekim slučajevima, ekskluzivne za Accuform, širom svijeta.

Checkers

1987. godine Checkers je započeo s jednostavnom vizijom. To je trebala biti dinamična i rastuća organizacija posvećena spašavanju života i zaštiti imovine isporukom inovativnih sigurnosnih proizvoda. Ta vizija i danas pokreće Checkers. Uz našu ponudu proizvoda sustava za zaštitu kabela i crijeva, klinova na kotačima, upozoravajućih bičeva, upozoravajućih svjetala i još mnogo toga, Checkers stvara pouzdana sigurnosna rješenja za naše kupce.

Sjedište tvrtke Checkers nalazi se u Broomfieldu u državi Colorado, SAD. Tvrtka ima još jedan pogon za proizvodnju i podršku smješten u Mesi u državi Arizona. Svaki od naših inovativnih sigurnosnih proizvoda ponosno se proizvodi u Sjedinjenim Državama. Ponosni smo što pružamo najkvalitetniji proizvod po najboljoj mogućoj cijeni. Opsluživanje različitog broja kupaca i tržišta širom svijeta više od 25 godina pružilo nam je znanje i uvid kako bismo osigurali da su zadovoljene sve potrebe naših kupaca. Našom predanošću inovacijama i izvrsnosti Checkers je spreman i dalje služiti kao vaš vodeći svjetski dobavljač proizvoda za industrijsku sigurnost.

Eagle

Više od 125 godina tvrtka Eagle Manufacturing nudi kupcima inovativne kvalitetne proizvode za industrijsku sigurnost. Nasljeđe se temelji na marljivom radu naših zaposlenika i kvaliteti naših proizvoda.

Eagle je izgrađen na tri principa – integritet, inovativnost i korisnička usluga. Naša ponuda proizvoda i postupci promijenili su se od 1894. godine, ali naša rana misija zaštite ljudi, imovine i Planeta® ostaje postojana. Središte Eagleove misije su i uvijek su bili naši vjerni kupci.

Od svog osnutka, svi Eagleovi proizvodi proizvedeni su u SAD-u i vode ih najbolji majstori u industriji. Kupci tvrtke Eagle uvjereni su da imaju najvišu kvalitetu proizvoda, s najinovativnijim značajkama, uz najbolju vrijednost na tržištu – a sve podržavaju izuzetne usluge kupcima.

Eagle proizvodi najveće svjetske linije proizvoda za industrijsku sigurnost, uključujući sigurnosne ormare, sigurnosne limenke, spremnike za izlijevanje, poli bubnjeve, zaštitnike / zaštitnike i proizvode za sigurnost prometa. Naša najnovija linija proizvoda obuhvaća modele poli bubnjeva, fleksibilnih zaštitnih okvira, metalne palete za izlijevanje, lagane sigurnosne stupove, zaštitnike strojeva, poli zaštitne police, poliuretarne komplete, kolica za industrijski otpad i modularne poli ormare.

Eagleov proizvodni kapacitet evoluirao je tijekom više od jednog stoljeća i zahtijevao je novi proizvodni, skladišni i distribucijski prostor kako bi se prilagodio inovacijama i rastu. Od 2013. povećali smo kapacitet za proizvodnju i distribucijski centar za plastiku za gotovo 100 000 četvornih metara i dodali proizvodni centar od 50 000 četvornih metara s laboratorijom za inženjersko ispitivanje.

Hughes

Hughes Safety već 50 godina prednjači u sigurnosnom sigurnosnom tuširanju, pranju očiju / lica i opremi za dekontaminaciju. Izgrađeni na čvrstim temeljima izvrsnosti u dizajnu i inženjeringu, pružamo prilagođena rješenja za industrijski sigurnosni tuš koji odgovaraju svim primjenama u svim industrijskim sektorima i okruženjima.

Stavite sigurnost svoje radne snage na prvo mjesto i odaberite Hughes.

Hughes Safety Showers svjetski je lider u proizvodnji sigurnosnih tuševa za nuždu, opreme za pranje očiju / lica i opreme za dekontaminaciju dizajniranih za rad u svim industrijama, bez obzira na mjesto, klimu ili lokalne opasnosti.

S uredima i proizvodnim pogonima u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i na Bliskom Istoku, kao i mrežom ovlaštenih distributera širom svijeta, u sigurnim ste rukama s Hughesovim sigurnosnim tuševima.

Sall

Naše proizvode dizajniramo, razvijamo i proizvodimo bez kompromisa. Djelujemo sa znanjem da je ono što pružamo našim kupcima važno u smislu sigurnosti, osobne zaštite i zaštite okoliša, ali jednako tako važno, naši su proizvodi dizajnirani da poboljšaju procese i učinkovitost na radnom mjestu.
Te značajke predstavljaju cilj našeg rada i našu trajnu posvećenost ispunjavanju očekivanja naših kupaca.

Uspjeh mjerimo zadovoljstvom naših kupaca, kvalitetom naših proizvoda, ugledom naše marke i razinom profitabilnosti koju možemo izraziti.
Ljudi su „glavna imovina“ našeg poslovanja. Ulažemo u njihovu obuku i profesionalnost, ali istodobno nam je potrebna njihova predanost i integritet. Ovo je naš model i to je osnova na kojoj gradimo svoje uspjehe.